Nelli syntyi 9.8.09 klo: 22.47 sektiolla. Menin alunperin sairaalaan kamalien alaselkä kipujen takia, mutta kun hoitaja varmuuden vuoksi kuunteli lapsen sydänäänet, niin niissä olikin huimia laskuja ja nousuja. Parhaimmillaan oli viisi valkotakkia ihmettelemässä tapahtuvaa. Kolme kertaa kun äänet laskivat 50-60 ja hoitajat hakivat kirurgin ja lääkärin paikalle, jotka lähettivät leikkaukseen. Ja sitten sitä mentiinkin ja lujaa.           

Ja tälläinen pikku-prinsessa sieltä sitten tuli. Oli kirurgi vahingossa veitsellään leikannut neidin silmäkulmaa mutta onneks ei sentään silmään osunut!!!

 

Nykyään Nelli on jo ISO tyttö, 2,5vuotta, vaipat jätetty jo kokonaan pois ja suorapuheinen tyttö! Mutta pakko kehua että eipä moni tyttö 1,5vuotiaana osaa laskea kymmeneen ja 2-vuotiaana laulaa päivänsädettä ja menninkäistä :) Meillä liikkuminen tuli hieman myöhässä, mutta puhe tuli tosi aikaisessa vaiheessa. Hampaat myös jäi vähän kehityksessä jälkeen, kun vuodenikäisenä vasta ensimmäinen putkahti pintaan. Nellin isän kanssa erosimme kun odotin, mutta olemme säilyttäneet suht hyvät välit hänen kanssaan, ja Nelli käy joka toinen viikonloppu isänsä luona. Nykyinen avomieheni on tuli elämäämme Nellin ollessa 3kk ikäinen.